Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Brezplačna dostava za naročila preko 100,00 €
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Samsung

Baterija za pametni telefon Samsung

Se baterija vašega pametnega telefona Samsung prazni vedno hitreje in hitreje? Baterije pametnih telefonov zelo lahko zamenjate sami. Ponujamo veliko različnih tipov baterij za različne modele pametnih telefonov Samsung. V teh časih zelo intenzivno uporabljamo pametne telefone, kar pomeni, da se njihove baterije izpraznijo hitreje. Starejši kot je telefon, prej se lahko baterija iztroši in se tako izprazni hitreje. Z menjavo baterije bo vaš telefon deloval tako dobro kot nov, med polnjenji pa ga boste lahko uporabljali tako dolgo kot prej. Pošiljajte sporočila, kličite in brskajte kolikor vam poželi srce!

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Matevž Žlender nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Samsung GT-C3060 baterija (950 mAh 3.7 V)
Splošno:
Hvala, ker je možno pri vas naročiti tudi baterijo za telefon, ki ga ni več v prodaji. Žal v Ljubljani ni bil nihče pripravljen dobaviti baterije, niti servis za Samsung telefone.
O izdelku:
Baterijo sem naročila za mojega očeta, ki je star 90 let in se nikakor ni mogel navaditi na drugačen telefon. Sedaj ga z veseljem uporablja. Nada Žlender
Preberite mnenja drugih strank
  • Brezplačna dostava za naročila preko 100,00 €
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.