Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

 • Varno, enostavno, hitro
 • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
 • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Pravila zasebnosti

BraunOni B.V., ki se nahaja v Freddy van Riemsdijkweg 6a 5657 EE v Eindhovenu, Nizozemska, je odgovoren za obdelavo osebnih podatkov, kot je navedeno v tej izjavi o zasebnosti.

Podatki o stiku:
BraunOni B.V.
Freddy van Riemsdijkweg 6a
5657 EE Eindhoven
Nizozemska

Osebni podatki, ki jih obdelujemo

BraunOni B.V. obdeluje vaše osebne podatke, ker uporabljate naše storitve ali zato, ker ste nam jih sporočili.

Spodaj je pregled osebnih podatkov, ki jih obdelujemo:

 • Ime in priimek
 • Naslov
 • Telefonska številka
 • Naslov e-pošte
 • Naslov IP

Posebni in/ali občutljivi osebni podatki, ki jih obdelujemo

Naša spletna stran in/ali storitev ne namerava zbirati vaših podatkov, če ste mlajši od 16 let, razen če ima dovoljenje staršev ali skrbnikov. Vendar ne moremo preveriti ali je obiskovalec starejši od 16 let. Starše spodbujamo naj bodo vključeni v spletnih dejavnosti svojih otrok in s tem preprečijo zbiranje podatkov o otrocih brez starševskega soglasja. Če ste prepričani, da smo brez dovoljenja zbrali osebne podatke mladoletne osebe, stopite v stik z nami na helpdesk, da bomo te podatke izbrisali.

Za kakšen namen in kako utemeljujemo obdelavo osebnih podatkov

BraunOni B.V. vaše osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

Za izpolnitev pogodbenih obveznosti:

 • Obdelava vašega plačila
 • Stik preko e-pošte ali telefona, če je to potrebno za izvajanje naših storitev
 • Za dostavljanje dobrin in storitev k vam
 • Obdelava vračil

Za legitimen namen:

 • Za recenzije strank in ankete o zadovoljstvu strank

Ali, če ste nam dali dovoljenje:

 • Pošiljanje našega glasila
 • Shranjevanje piškotkov

BraunOni B.V. vaše osebne podatke obdeluje tudi, če smo k temu zakonsko obvezani, kot so na primer podatki za davčno službo ali v primeru suma goljufije.

Samodejno odločanje

BraunOni B.V. se ne odloča o stvareh, ki bi lahko imele (pomembne) posledice za posameznike na osnovi samodejne obdelave. To so odločitve, ki jih sprejmejo računalniški progami ali sistemi brez posredovanja osebe (na primer zaposlenega podjetja BraunOni B.V.).

Kako dolgo shranjujemo osebne podatke

BraunOni B.V. vaših osebnih podatkov ne shranjuje dlje kot jih mora za doseganje namena za katerega zbira vaše podatke. Za naslednje kategorije osebnih podatkov sledimo spodnjim obdobjem shranjevanja:

Kategorija osebnih podatkov
Obdobje shranjevanja
Razlog
Osebni podatki in naslov
7 let
Te osebne podatke moramo shranjevati za uskladitev s pravnimi obveznosti do davčne službe.
Naslov e-pošte
3 leta
Vaš naslov e-pošte shranjujemo, da lahko obdelamo morebitne uveljavitve garancije. Če ste se naročili na naše glasilo, bomo vaš naslov e-pošte obdržali dokler ne umaknete svojega soglasja.
Naslov IP
1 leto
Naslov IP se uporablja le za preprečevanje goljufij.


Deljenje osebnih podatkov s tretjimi osebami

BraunOni B.V. vaše osebne podatke deli s tretjimi osebami, če je to potrebno za izvedbo dogovora (kot so dostavne službe) in za skladnost s pravnimi obveznostmi (davčna služba). Za zagotovitev enake ravni varnosti in zaupnosti vaših podatkov, s podjetji, ki obdelujejo vaše podatke sklepamo dogovor o obdelavi podatkov. BraunOni B.V. ostaja odgovoren za ta opravila obdelave. BraunOni B.V. podatke drugim tretjim osebam zagotavlja le z vašim izrecnim dovoljenjem.

Uporaba piškotkov

Piškotke uporabljamo na več naših straneh z namenom izboljšanja privlačnosti naše strani in za omogočitev pravilnega delovanje določenih zmožnosti. To vključuje uporabo majhnih besedilnih datotek, ki so shranjeni na vaši napravi, ki shranijo določene nastavitve in podatke o izmenjavi med vašim brskalnikom in našim sistemom. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, bodo izbrisani ob končanju vaše seje brskalnika, to je ob zaprtju brskalnika (tako imenovani sejni piškotki). Drugi piškotki ostanejo na vaši napravi in nam omogočijo prepoznavo vašega brskalnika ob naslednjem obisku (trajni piškotki).

Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in jih zato ni mogoče pripisati kateremukoli uporabniku. Iz piškotkov pridobivamo samo anonimne podatke, npr. katera spletna stran vas je privedla do naše trgovine, katere strani ste obiskovali na naši trgovini, itd.

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da prejmete obvestilo ob prejemu piškotka in se za vsak posamezen primer odločite ali jih želite sprejeti ali ne. Piškotke lahko zavrnete za določene primere ali na splošno (podrobna navodila glede nastavitev možnosti brskalnika so podana spodaj). Če zavrnete katerekoli piškotke, bo delovanje naše spletne strani morda okrnjeno.

Spodaj predstavljamo podatke o piškotkih, ki jih uporabljamo, in kako lahko ustrezno prilagodite svoj brskalnik.

1. Zahtevani piškotki
Ti piškotki so zahtevani za omogočitev uporabe naše strani. To vključuje npr. piškotke, ki vam omogočijo prijavo v področje strank ali dodajanje predmetov v nakupovalni voziček.

2. Analitični/ zmogljivostni piškotki
Ti piškotki omogočajo zbiranje anonimnih podatkov o uporabniškem obnašanju na naši strani. Analizirano jih npr. za izboljšanje delovanja naše strani in priporočilo izdelkov, ki vas morda zanimajo.

3. Funkcionalni piškotki
Ti piškotki se uporabljajo za določene zmožnosti naše strani, na primer za izboljšanje krmarjenja po strani ali za dostavo prilagojenih in ustreznih podatkov (npr. oglasov, ki se ujemajo z vašimi interesi).

4. Ciljani piškotki
Ti piškotki posnemajo podatke o vaših obiskih na spletni strani, preteklimi ogledanimi stranmi in povezavami, ki ste jih kliknili. Te podatke uporabljamo za prilagoditev naše strani in za prikaz oglasov prilagojenih vašim zanimanjem.

5. Piškotki tretjih oseb
Piškotki nekaterih naših ponudnikov oglasov pomagajo narediti našo spletno ponudno in našo spletno stran bolj privlačno za vas. Zato so piškotki naših partnerskih ponudnikov shranjeni na vaš trdi disk, ko obiščete našo spletno stran. Ti piškotki so začasni in so samodejno izbrisani po določenem času. Tudi piškoti naših partnerskih ponudnikov ne zbirajo zasebnih podatkov. Zbirajo izključno psevdo-anonimne podatke pod uporabniškim ID. Teh psevdo-anonimnih podatkov ne bo mogoče nikoli povezati z vašimi osebnimi podatki.

Kako lahko spremenim nastavitve piškotkov v svojem brskalniku?
Vsak brskalnik ima drugačna pravila za upravljanje nastavitev piškotkov. Pravila brskalnika so opisana v meniju pomoč vsakega brskalnika. V tem meniju lahko najdete informacije kako spremeniti nastavitve piškotkov. Da bi izvedeli, kako spremeniti nastavitve v svojem brskalniku, si oglejte povezave spodaj:

Microsoft Edge™ https://privacy.microsoft.com/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Apple Safari™ https://support.apple.com/kb/ph21411

Google Chrome™ https://support.google.com/chrome/answer/95647

Mozilla Firefox™ https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Uporaba Google Analytics za namene spletne analitike
Ta spletna stran uporablja Google (Universal) Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja podjetje Google Inc. (www.google.com). Google (Universal) Analytics uporablja tehnike, kot so na primer piškotki, besedne datoteke na vašem trdem disku, ki omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Podatki o vaši uporabi spletne strani so običajno preneseni na strežnik podjetja Google v ZDA in tam shranjeni. Omogočitev anonimizacije IP na tej strani povzroči, da je naslov IP pred prenosom med članicami Evropske Unije ali v drugih državah, ki so del dogovora o Evropskem gospodarskem prostoru., skrajšan. Le v izjemnih primerih, bo poln naslov IP prenesen na strežnik podjetja Google v ZDA, kjer bo skrajšan. Anonimni naslov IP, ki bo presen v Google Analytics ne bo bil združen z drugimi podatki, ki jih beleži podjetje Google.

Prenos podatkov, ki jih ustvarijo piškotki in o vaši uporabi spletne strani (vključno z vašim naslovom IP) podjetju Google kot tudi nadaljnje obdelovanje takšnih podatkov lahko onemogočite s prenosom in namestitvijo naslednjega brskalniškega vstavka: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Ogled, popravilo ali odstranitev podatkov

Imate pravico do ogleda, popravila ali izbrisa vaših osebnih podatkov. Poleg tega imate pravico umika svojega privoljenja k obdelavi podatkov ali nasprotovati obdelavi vaših osebnih podatkov s strani podjetja BraunOni B.V. in imate pravico do prenosljivosti podatkov. To pomeni, da nam lahko pošljete zahtevo o vseh zasebnih podatkih, ki jih imamo o vas. Podatke bomo v računalniški datoteki poslali vam ali drugi organizaciji, ki jo navedete.

Poleg tega lahko pošljete zahtevo za pregled, popravilo, odstranitev ali prenos vaših osebnih podatkov, zahtevo za umik vašega soglasja ali nasprotovanje obdelavi vaših osebnih podatkov na helpdesk

Da lahko potrdimo, da ste zahtevo poslali vi, vas bomo morda prosili, da z zahtevo pošljete kopijo svoje osebne izkaznice ali potnega lista. V tej kopiji zakrijte svojo fotografijo, področje strojnega branja (predel s številkami na dnu potnega lista), številko potnega lista in številko zdravstvenega zavarovanja. To bo zavarovalo vašo zasebnost. Na vašo zahtevo bomo odgovorili takoj, ko bo mogoče, vendar najpozneje v štirih tednih.

BraunOni B.V. vas želi opomniti, da imate možnost vložiti pritožbo z državno nadzorno službo.

Kako zavarujemo vaše osebne podatke

BraunOni B.V. jemlje zaščito vaših podatkov resno in uporablja ustrezne ukrepe za preprečitev zlorabe, izgube, nedovoljenega dostopa, neželenega razkritja in nedovoljenega spreminjanja. Če verjamete, da vaši podatki niso varni ali obstajajo znaki zlorabe, stopite v stik z nami preko helpdesk

Mnenja

Milan Korbar nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Acer Aspire One ZG5 baterija (10400 mAh 11.1 V, Bela)
Splošno:
It comes as it was advertised
O izdelku:
Work according to description
Preberite mnenja drugih strank
 • Varno, enostavno, hitro
 • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
 • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!