Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Plačilo

PayPal

PayPal je način spletnega plačila, ki ga je mogoče uporabiti skoraj v katerikoli državi na svetu. Plačilo z vašo kreditno kartico je mogoče izvesti preko PayPal. V tem primeru je plačilo nemudoma prejeto. Poleg tega je mogoče povezati vaš bančni račun z vašim računom PayPal. Za plačilo s kreditno kartico odprtje računa PayPal ni potrebno. S PayPal-om je mogoče izvesti posamezno plačilo.

Kreditna kartica

MasterCard Plačati je mogoče tudi neposredno s kreditnimi karticami VISA, American Express ali MasterCard preko okolja varnih spletnih plačil podjetja Adyen.

Namig: Banke in izdajatelji kartic so zelo strogi, zato morate 100% natančno vnesti ime na kartici (vključno z nazivom). Prosimo ponovno preverite datum poteka veljavnosti (mesec in leto) in številko CVV2. Preverite tudi številko kartice.

Imate težave s plačili, včasih z nejasnimi ali brez sporočil o napakah? Sledite tem namigom ali nas vprašajte za pomoč. Včasih imajo stranke težave, ker njihova kartica ni bila aktivirana ali pa je bila blokirana. V tem primeru je smiselno stopiti v stik z vašo banko/izdajateljem kartice

BatteryUpgrade.si na žalost ne more sprejeti plačil ob dostavi ali čekov. To je posledica visokih stroškov, ki so povezani s temi načini plačila.

Mnenja

franc zaloznik nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Elca MITO-VETTA baterija (1250 mAh 3.7 V, Črna)
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.