Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!
 • Brezplačno pošiljanje ta teden!
 • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
 • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Dostava

Na BatteryUpgrade.si lahko najdete baterije, adapterje in pripomočje za 200 000 vrst naprav in znamk. Od 2006 smo izdelke poslali več kot 1.000.000 strankam z vsega sveta. Delamo v skladu s 5 osnovnimi principi:

 1. Nizke cene
 2. Visoko kakovostni izdelki
 3. Brezplačno pošiljanje po vsem svetu
 4. 30 zagotovljeno vračilo denarja
 5. Tovarniško sveže

Tovarniško sveže
BatteryUpgrade.si vedno dostavi tovarniško sveže baterije. Baterije sčasoma izgubijo svojo moč, tudi če niso v uporabi. Veliko uvoznikov in prodajacev shrani baterije v njihovem skladišču dolgo časa preden jih prodajo. BatteryUpgrade.si zagotavlja, da je baterija dostavlja takoj, ko je narejena, s pomočjo sodelovanja s proizvajalci. Na ta način boste vedno prejeli popolnoma novo in visoko kakovostno baterijo! Vaš izdelek bomo morda poslali neposredno iz naših drugih lokacij, namesto iz zaloge. Izdelek je mogoče poslati iz Nizozemske ali Hongkonga. V tem primeru je čas dostave v splošnem 1-2 tedna.

Brezplačno pošiljanje
BatteryUpgrade.si za vse izdelke ponuja brezplačno pošiljanje (to ne vključuje morebitnih carinskih dajatev). Za vsa vprašanja glede tega stopite v stik z našo pomočjo uporabnikom.

Dostava
Če je le mogoče, so baterije in pripomočki poslane v poštnih škatlah, ki so dovolj majhne za poštni nabiralnik. Tako vam ni treba biti doma, da sprejmete naročilo. Večji izdelki bodo bili poslani kot paket. Dostavljalec vam bo moral te izdelke osebo predati doma.

Registerirana pošiljka
Če želite, lahko vaše naročilo odpošljemo s Track & Trace. Za to zaračunamo dodaten strošek. Track & Trace vam omogoča sledenje svoji pošiljki.

Ali imate vprašanje glede pošiljanja? Stopite v stik z nami.

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Matej Maligoj nas je ocenil:
(4/5)
Izdelek:
Topcon FC-200 baterija (2600 mAh 7.4 V, Bela)
Splošno:
ZAdovoljen z vašo ponudbo in ekspeditivnostjo. lep pozdrav Matej Maligoj
O izdelku:
Zadovoljen s ceno in kakovostjo.
Preberite mnenja drugih strank
 • Brezplačno pošiljanje ta teden!
 • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
 • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.