Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!
 • Varno, enostavno, hitro
 • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
 • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Dostava

Na BatteryUpgrade.si lahko najdete baterije, adapterje in pripomočje za 200 000 vrst naprav in znamk. Od 2006 smo izdelke poslali več kot 1.000.000 strankam z vsega sveta. Delamo v skladu s 5 osnovnimi principi:

 1. Nizke cene
 2. Visoko kakovostni izdelki
 3. Varno, enostavno, hitro
 4. 30 zagotovljeno vračilo denarja
 5. Tovarniško sveže

Tovarniško sveže
BatteryUpgrade.si vedno dostavi tovarniško sveže baterije. Baterije sčasoma izgubijo svojo moč, tudi če niso v uporabi. Veliko uvoznikov in prodajacev shrani baterije v njihovem skladišču dolgo časa preden jih prodajo. BatteryUpgrade.si zagotavlja, da je baterija dostavlja takoj, ko je narejena, s pomočjo sodelovanja s proizvajalci. Na ta način boste vedno prejeli popolnoma novo in visoko kakovostno baterijo! Vaš izdelek bomo morda poslali neposredno iz naših drugih lokacij, namesto iz zaloge. Izdelek je mogoče poslati iz Nizozemske ali Hongkonga. V tem primeru je čas dostave v splošnem 1-2 tedna.

Poslano s Track & Trace
Pošiljkam BatteryUpgrade lahko sledite s Track & Trace. Tako vedno veste, kakšno je stanje vaše pošiljke. Podatke za sledenje lahko najdete v svojem računu.

Dostava
Če je le mogoče, so baterije in pripomočki poslane v poštnih škatlah, ki so dovolj majhne za poštni nabiralnik. Tako vam ni treba biti doma, da sprejmete naročilo. Večji izdelki bodo bili poslani kot paket. Dostavljalec vam bo moral te izdelke osebo predati doma.

Ali imate vprašanje glede pošiljanja? Stopite v stik z nami.

Mnenja

franc zaloznik nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Elca MITO-VETTA baterija (1250 mAh 3.7 V, Črna)
Preberite mnenja drugih strank
 • Varno, enostavno, hitro
 • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
 • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.