Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Garancija

30-dnevna garancija vračila denarja

Naš cilj za vsako naročilo: zadovoljna stranka. Zato vam ponujamo 30-dnevno garancijo vračila denarja, poleg naše garancije in postopka RMA za defekte! Če izdelek ne dosega vaših pričakovanj ali če se premislite, bosti dobili svoj denar nazaj. Zahtevamo, da je izdelek poslan nazaj v svojem neodprtem originalnem pakiranju v 30 dneh po dostavi naročila.

Vedite: da lahko dobite denar nazaj morate najprej stopiti v stik z našo stopite v stik z spletno pomočjo in počakati na navodila, preden pošljete nazaj svoj izdelek

Garancija

Vsi naši izdelki imajo 12-mesečno garancijo. Garancija velja, če je kupec pravilno namestil baterijo v napravo in je z baterijo pravilno ravnal.

Baterije se sčasoma obrabijo. To pomeni, da se bo življenjska doba skrajšala, če baterijo pogosto uporabljate. Kakovost baterije se bo sčasoma znižala tudi če ni v uporabi. Več o karakteristikah baterij lahko najdete v naslednjem članku: Baterije.

Veliko splošnih podatkov lahko najdete na BatteryUniversity. BatteryUniversity nasveti za polnjenje vam pomagajo dobiti največ iz svoje baterije!

RMA

Če imate težave z baterijo, ki ste jo kupili pri nas, stopite v kontakt z nami. Obdelali bomo vašo zahtevo in poskusili najti rešitev za vašo težavo. Če težave ni mogoče rešiti preko naše spletne pomoči, bomo za vas ustvarili številko RMA (Avtorizacija za vračilo materiala). Svetujemo vam, da vrnete baterijo v mehurčkasti ovojnici. Prepričajte se, da je številka RMA vidna na zunanji strani ovojnice in je napisana na papirju v ovojnici. Preko številke RMA bomo lahko identificirali baterijo, ko bo prišla do nas. Če po preiskavi ugotovimo, da je vrnjena baterija okvarjena, boste prejeli novo baterijo brez dodatnih stroškov.
Vedite: vrnjenih baterij ne moremo obdelati, če še niste prejeli številke RMA.

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.