Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

BatteryUpgrade.si in piškotki

Ta stran razloži, kako BatteryUpgrade.si uporablja piškotke na svoji spletni strani.

Kaj so piškotki?

Preberite več: Piškotki so majhne besedne datoteke, ki jih lahko uporabljajo spletne strani, da naredijo uporabnikovo izkušnjo bolj učinkovito. Zakon pravi, da lahko hranimo piškotke na vaši naprave, če so strogo potrebni za obratovanje te strani. Za vse ostale vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri piškotki so prikazani s strani tretje osebnih storitev, ki se pojavljajo na naših straneh. Kadarkoli lahko spremenite ali umaknete vašo privolitev od Deklaracije Piškotkov na naši spletni strani. Izvedite več o tem kdo smo, kako lahko stopite z nami v stik ter kako obdelujemo osebne podatke, v naši Politiki Zasebnosti.

Piškotki prve osebe: Piškotek prve osebe je piškotek, ki ga izda domena spletne strani, ki jo obiskujete.
Piškotki tretjih oseb: Piškotek tretje osebe je piškotek, ki ga izda domena, različna od spletne strani, ki jo obiskujete.

Katere vrste piškotkov uporablja BatteryUpgrade.si?

BatteryUpgrade.si uporablja različne vrste piškotkov in s tem zagotovi funkcionalnost spletne strani in preuči obnašanje uporabnikov, da lahko bolj prilagodi spletno izkušnjo. Poleg tega nekateri naši partnerji, kot je Google, uporabljajo piškotke s čimer nam pomagajo razumeti potrebe naših obiskovalcev in izboljšati našo spletno stran. Za več o tem, si preberite odsek 13 naših pogojev.

Kako lahko preprečim uporabo piškotkov?

Ob obisku spletne strani uporaba piškotkov ni nikoli obvezna. Sami se lahko odločite, ali boste svojemu brskalniku dopustili, da sprejme piškotke ali ne. Vendar pa BatteryUpgrade.si ne more zagotoviti funkcionalnosti spletne strani, če ne sprejmete piškotkov naše spletne strani ali naših partnerjev. Za zaustavitev prejemanja piškotkov kliknite na funkcijo pomoči v svojem brskalniku. Na www.youronlinechoices.eu lahko nastavite svoje želje glede piškotkov in oglaševalskih omrežij.

Če imate dodatna vprašanja o uporabi piškotkov na BatteryUpgrade.si, prosimo stopite v stik z nami.

Viri: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Mnenja

Milan Korbar nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Acer Aspire One ZG5 baterija (10400 mAh 11.1 V, Bela)
Splošno:
It comes as it was advertised
O izdelku:
Work according to description
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!