$

Business

Pogoji poslovanja

Spodaj so splošni pogoji BraunOni B.V. BatteryUpgrade.si je del BraunOni B.V. Kot je omenjeno v odseku 1.4, si BraunOni B.V. pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje.

1. Splošno
1.1 Omemba BraunOni v tem dokumentu se nanaša na podjetje BraunOni B.V. , registrirano pri KvK (Nizozemski gospodarski zbornici), z naslovom Eindhoven, Nizozemska in številko 08129450.
1.2 Ti pogoji, z izjemo nekaterih izjem, veljajo za vsa pravna razmerja, kjer je BraunOni ponudnik izdelkov.
1.3 BraunOni ne sprejema rezervacij naročil s strani druge pogodbene stranke (od sedaj naprej imenovane: kupec).
1.4 BraunOni si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje. Kupec priznava, da ima BraunOni pravico spremeniti te splošne pogoje in se strinja, da bo spoštoval to spremenjeno različico pogojev. V primeru obsežne spremembe splošnih pogojev bo BraunOni vse uporabnike o spremembah obvestilo preko e-pošte, kateri bodo priloženi spremenjeni splošni pogoji.

2. Plačilo
2.1 Plačilo je izvedeno v naprej preko bančnega nakazila, kreditne kartice, sistema iDeal ali Paypal.

3. Cene
3.1 Vse cene so lahko predmet tipkarskih napak.
3.2 Cene za podjetja ne vključujejo DDV. Naročila za podjetja so poslana iz Nizozemske. Evropskim podjetjem z veljavno davčno številko, z izjemo strank z Nizozemske ni treba plačati DDC, saj se naročilo obravnava kot dostava med podjetji. Poslovne stranke z Nizozemske morajo plačati DDV.
3.3 Cene ne vključujejo stroškov pošiljanja.
3.4 Ponudba BraunOni je neobvezujoča, razen, če je to izrecno navedeno. Ponudba je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. BraunOni si pridržuje pravico do preklica nakupa.

4. Zaloga
4.1 BraunOni ne zagotavlja razpoložljivosti vseh svojih izdelkov. Če izdelek ni na zalogi, bo kupec o tem obveščen, nakazana sredstva bodo povrnjena.
4.2 Pošiljanje bo izvedeno potem, ko je bila polna vrednost računa izplačana na račun podjetja BraunOni. Pošiljanje bo izvedeno v 5 delovnih dnevih po prejemu plačila, če je to mogoče.
4.3 BraunOni lahko izdelke dostavi v več delih. Dodatni stroški pošiljanja bodo zaračunani podjetjuBraunOni.
4.4 BraunOni bo izdelke dostavilo preko običajnih poštnih storitev ali preko dostavljalskih podjetje, glede na cilj in izvor izdelkov. BraunOni si pridržuje pravico spremembe načina dostave brez predhodnega obvestila, če je to v interesu kupca ali podjetja BraunOni Če kupec želi podatke o natančnem načinu dostave, lahko to informacijo pred potrditvijo naročila dobi na spletni pomoči.

5. Odgovornost
5.1 Podjetje BraunOni ni odgovorno za škodo, povzročeno z nakupom in/ali uporabo dostavljenih izdelkov.
5.2 Obdobji, omenjeni v členu 4.2, sta mišljeni kot smernice in podjetja ne obvezujeta. BraunOni ni nikoli odgovorno za škodo, ki je posledica zamujenega roka pošiljanja.
5.3 Če izdelek ni bil pravilno dostavljen, ali če dostava spodleti, mora kupec BraunOni o teh nepravilnostih pisno obvestiti v 90 dneh.

6. Zamenjava
6.1 Zamenjava izdelka je mogoča le, če je dostavljeni izdelek vrnjen v originalnem stanju in je dostavljeni izdelek v lastništvu BraunOni v 30 dneh po končani dostavi h kupcu.
6.2 Stroške, ki so posledica zamenjave izdelka (kot so na primer stroški pošiljanja), krije kupec.
6.3 Ponudbo za stroške pošiljanje je mogoče pridobiti pri krajevnemu poštnemu podjetju. Kupec je odgovoren za izbiro primernega podjetja za pošiljanje izdelka v skladu z zakoni in omejitvami v kraju njegovega bivanja.

7. Stroški pošiljanja
7.1 BraunOni izračuna stroške pošiljanja za naročilo. Stroški so odvisni od vrste dostave. Stroški dostave so vidni v nakupovalnem vozičku.
7.2 BraunOni si pridržuje pravico, da za naročila izven EU zahteva zavarovano pošiljko. Kupec lahko to zahtevo zavrne s takojšnjim pisnim obvestilom podjetja BraunOni, kar samodejno prekliče naročilo po členu 10.1.
7.3 Kupec je odgovoren za dodatne stroške, ki so posledica dostave izdelkov, kot so dodatni potni stroški ali uvozne dajatve.

8. Garancija
8.1 Takoj po dostavi mora kupec dostavljene izdelke temeljito pregledati za morebitne napake. V primeru zaznanih napak mora kupec nemudoma pisno obvestiti podjetje BraunOni. V primeru da kupec podjetja BraunOni v petih dneh ne obvesti o napakah, ki bi jih bilo mogoče s pregledom izdelka odkriti, se smatra da se kupec strinja s stanjem izdelka ob dostavi. Vsa pravica do garancije se ob tem izniči.
8.2 BraunOni ekskluzivno zagotavlja garancijo proizvajalca. Če pride do neprimerne rabe dostavljenih izdelkov, ta garancija preneha veljati.
8.3 Poškodbe zaradi neprimerne uporabe ne spadajo pod garancijo.

9. Škoda
9.1 Podjetje BraunOni je lahko odgovorno le za škodo, ki jo je mogoče pripisati namenoma slabi ali grobi obravnavi, ali ki je posledica okoliščin za katere je zakonsko odgovorno podjetje BraunOni
9.2 Za okoliščine, na katere podjetje BraunOni ne more vplivati, kot so: stavka, odpustitev delavcev, bolezen, prepoved uvoza, izvoza in-ali transporta, težave z dostavo, podizvajalci, ki se ne držijo svojih obveznosti, zastoji v proizvodni, itn., podjetje BraunOni ne prevzema odgovornosti.

10. Preklic naročil
10.1 Kupec ima pravico do preklica naročila v [[MONEYBACK_DAYS]] dneh po prejemu izdelka. V tem času mora kupec podjetje BraunOni obvestiti o svojem preklicu. Po potrditvi s strani podjetja BraunOni preko številke RMA mora kupec izdelek vrniti v izvirnem(neodprtem) stanju. Podjetje BraunOni bo povrnilo ceno nakupa v 14 dneh od odpošiljanja vrnjenega izdelka. To se sklada z nizozemskim zakonom o oddaljenih nakupih, kot je navedeno v 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art. 7:46'
10.2 Če je obdobje, navedeno v členu 4.2, preteklo pred več kot dvema tednoma, ima kupec možnost brezplačnega preklica naročila. Kupec mora željo po preklicu naročila pisno nakazati.

— Za BraunOni B.V., Luchthavenweg 81 - 139A, 5657 EA Eindhoven, Nederland:
— Obveščam(o) vas, da preklicujem(o) mojo/našo pogodbo prodaje naslednjih dobrin.
— Naročeno dne / prejeto dne:
— Ime(na) strank(e):
— Naslov strank(e):
— Podpisa strank(e) (le če je ta obrazec natisnjen na papir):
— Datum:

11. Posredniški popust
11.1 Vsa pravila glede popustov v zameno za posredniška naročila lahko podjetje BraunOni poljubno spreminja.
11.2 Popust v zameno za posredniška naročila bo dodeljen, ko je naročilo dokončno. To je po plačilu in odpremi naročila.
11.3 Zagotovljeni popust za prihodnja naročila je mogoče preklicati v primeru preklica ali vračila naročila.
11.4 Podjetje BraunOni si pridržuje pravico izključiti ali omejiti določene osebe ali podjetja iz programa izmenjave popustov za posredniška naročila.
11.5 Poseben primer, za katerega veljata tako člena 11.3 in 11.4, je, ko je mogoče posredniško številko obravnavati kot (delno) javno znano ali ko je uporabljena izven kroga prijateljev.

12. Zasebnost podatkov in varnost
12.1 Podatki o kupcu ne bodo deljeni s tretjimi osebami. Izjema so podatki, ki se izmenjajo s ponudnikom storitve plačila za potrebe spletnega plačila .
12.2 Podatki o kupcu so vedno poslani preko povezave SSL.

13. Pravilnik o zasebnosti
13.1 Ponudniki tretjih oseb, vključno s podjetjem Google, na internetu prikazujejo naše oglase. Ponudniki tretjih oseb, vključno s podjetjem Google, uporabljajo piškotke, s katerimi vam strežejo oglase na osnovi prehodnega obiska naše spletne strani. Uporabniki se lahko odjavijo iz uporabe piškotkov podjetja Google z obiskom strani za odjavo iz oglaševanja Google.
13.2 Za zagotavljanje uporabnikom prilagojenih dinamičnih ugodnosti in oglasov, uporabljamo piškotek Google. Uporabniki se lahko odjavijo iz uporabe piškotkov podjetja Google z obiskom strani za odjavo iz Google.
Več o uporabi piškotkov in pravilih zasebnosti na BatteryUpgrade.si lahko najdete na [[privacypolicy]].


Vedite: ti pogoji imajo lahko napake v prevodih. Za polno pravno različico, si oglejte nizozemsko (Algemene Voorwaarden) in angleško (Terms & Conditions) različico, ki je na voljo na tej spletni strani.

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Preberite naša pravila uporabe piškotkov. Če uporabljate našo spletno stran predvidevamo, da se strinjate s pravili.

Strinjam se
X