Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Tiskalnik baterije & AC adapterji / polnilniki

Iščete nadomestno ali rezervno baterijo za prenosni tiskalnik? Ne glede na to ali ga uporabljate doma ali v službi mora imeti vaš tiskalnik dobro baterijo. To vam bo omogočilo uporabo tiskalnika kjerkoli brez polnjenja med uporabo. Naše baterije za tiskalnike zagotavljajo najboljšo zmogljivost pri nepremagljivih cenah. Tako lahko podaljšate čas delovanja tiskalnika. Preverite širok nabor baterij in drugih delov, ki so primerni za tiskalnike znamk, kot so Brother, Canon, Dymo in HP.

To vam bo omogočilo uporabo tiskalnika kjerkoli brez polnjenja med uporabo. Naše baterije za tiskalnike zagotavljajo najboljšo zmogljivost pri nepremagljivih cenah. Tako lahko podaljšate čas delovanja tiskalnika. Preverite širok nabor baterij in drugih delov, ki so primerni za tiskalnike znamk, kot so Brother, Canon, Dymo in HP.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

SIMON KRALJ nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Monarch 6039 Pathfinder baterija (2400 mAh 3.7 V, Črna)
Splošno:
Super, vse v skladu z dogovorom.
O izdelku:
Zadovoljni.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.