Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Nokia

Baterija za pametni telefon Nokia

Baterija za pametne telefone Nokia se sčasoma hitreje izprazni. Dandanes se pametni telefoni uporabljajo vse pogosteje, njihovi vedno večji zasloni pa potrošijo več baterije. Zamenjajte baterijo vašega pametnega telefona Nokia, da ga boste spet lahko brezskrbno klicali, pošiljali sporočila in brskali po spletu. Pametni telefoni Nokia so znani po svoji zanesljivosti in odpornosti. Vsi uporabljajo operacijski sistem Android One. To je zanesljiv operacijski sistem, ki redno zagotavlja programske in varnostne posodobitve. Preverite našo veliko ponudbo baterij za pametne telefone Nokia, da bo vaš pametni telefon Nokia spet deloval kot nov.

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Mnenja

Damir Kovačič nas je ocenil:
(4/5)
Izdelek:
Nokia N95 baterija (1400 mAh 3.7 V)
Splošno:
BatteryUpgrade.com je zelo zanimiva in odlična stran za vse ki zelijo nove ali močnejše baterije. Sem vesel da sem odkril to stran. Hvala Translation: Your page is avsome for all that are loking for bether or new batteries. Iam glad that i find your page
O izdelku:
Battery that I bought is OK. I have got what I have pay for.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.