Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Dvosmerni radio baterije & AC adapterji / polnilniki

Z dvosmernim radiem ali 'walkie-talkie'-jem lahko varno in nemoteno komunicirate, kjerkoli ste. Ponujamo širok izbor baterij, adapterjev in drugih delov za dvosmerne radie, primerne za znamke, kot so Alinco, Cobra, Kenwood in Motorola. Kakovost naših baterij zagotavlja, da komunikacija z vašo napravo 'walkie-talkie' vedno nemoteno poteka. Zelo priročno je imeti rezervno baterijo, če nimate časa za njeno polnjenje.

Ponujamo širok izbor baterij, adapterjev in drugih delov za dvosmerne radie, primerne za znamke, kot so Alinco, Cobra, Kenwood in Motorola. Kakovost naših baterij zagotavlja, da komunikacija z vašo napravo 'walkie-talkie' vedno nemoteno poteka. Zelo priročno je imeti rezervno baterijo, če nimate časa za njeno polnjenje.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Bernard Štiglic nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Kenwood TH-22E baterija (1000 mAh 6 V)
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.