Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

GPS baterije & AC adapterji / polnilniki

Če imate GPS lahko enostavno navigirate do svojega cilja. Lahko je zelo zoprno, če GPS med potjo neha delovati zaradi lene ali nepravilne baterije. Starejši kot je vaš navigacijski sistem, manjša je njegova zmogljivost baterije. Z zamenjavo baterije vašega navigacijskega sistema lahko GPS z daljšim trajanjem baterije uporabljate kjerkoli. Naše baterije in drugi deli so primerni za dobro znane navigacijske sisteme, kot so TomTom, Becker, Falk in Garmin.

Lahko je zelo zoprno, če GPS med potjo neha delovati zaradi lene ali nepravilne baterije. Starejši kot je vaš navigacijski sistem, manjša je njegova zmogljivost baterije. Z zamenjavo baterije vašega navigacijskega sistema lahko GPS z daljšim trajanjem baterije uporabljate kjerkoli. Naše baterije in drugi deli so primerni za dobro znane navigacijske sisteme, kot so TomTom, Becker, Falk in Garmin.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

miram bezjak nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Garmin Zumo 595 baterija (1800 mAh 3.7 V, Črna)
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.