Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Merilna oprema baterije & AC adapterji / polnilniki

Ponujamo prave baterije za vse vrste merilne opreme. Ne glede na to ali potrebujete baterijo za osciloskop, grafični kalkulator ali GPS sprejemnik, imamo širok nabor baterij, ki so primerne za znamke, kot so AMX, Fluke, Omron, Nikon in Pentax. Rezervna baterija je lahko idealna rešitev za podaljšanje obdobja delovanja, če naprave med uporabo ne morete polniti.

Ne glede na to ali potrebujete baterijo za osciloskop, grafični kalkulator ali GPS sprejemnik, imamo širok nabor baterij, ki so primerne za znamke, kot so AMX, Fluke, Omron, Nikon in Pentax. Rezervna baterija je lahko idealna rešitev za podaljšanje obdobja delovanja, če naprave med uporabo ne morete polniti.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.