Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Brezžični vrtalniki baterije & AC adapterji / polnilniki

Z brezžičnim vrtalnikom lahko upravljate katerikoli sveder in vijak. Brezžični vrtalnik uporablja baterijo. Pomembno je, da je baterija dobre kakovosti, če želite, da traja cel dan. Zato je pomembno, da razmislite o kapaciteti baterije. Preverite naš širok obseg visoko kakovostnih baterij z visoko kapaciteto baterije, da boste lahko svoj brezžični vrtalnik uporabljali dolgo časa. Primerno za znamke, kot so Bosch, Makita, Hitachi in DeWalt.

Brezžični vrtalnik uporablja baterijo. Pomembno je, da je baterija dobre kakovosti, če želite, da traja cel dan. Zato je pomembno, da razmislite o kapaciteti baterije. Preverite naš širok obseg visoko kakovostnih baterij z visoko kapaciteto baterije, da boste lahko svoj brezžični vrtalnik uporabljali dolgo časa. Primerno za znamke, kot so Bosch, Makita, Hitachi in DeWalt.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Milan Kadunc nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
BTC-GBE121SL baterija (3600 mAh 6.0 V)
Splošno:
Zelo dobra odzivnost.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.