Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Slušalke baterije & AC adapterji / polnilniki

Ali iščete novo baterijo za svoje naglavne slušalke? Z novo baterijo lahko igrate igre, poslušate TV ali glasbo ure in ure brez ponovnega polnjenja. Ponujamo visoko kakovostne baterije s katerimi bo vaša naprava optimalno delovala. Ne glede na to ali poslušate glasbo le nekaj minut ali želite slušalke uporabljati več ur: slušalke, ki trajajo dolgo časa, so dan danes nepogrešljive. Ponujamo širok obseg delov, primernih za znamke, kot so Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony in Sennheiser. Kupite novo baterijo zdaj in polno uživajte v svoji glasbi, igri ali filmu.

Ponujamo visoko kakovostne baterije s katerimi bo vaša naprava optimalno delovala. Ne glede na to ali poslušate glasbo le nekaj minut ali želite slušalke uporabljati več ur: slušalke, ki trajajo dolgo časa, so dan danes nepogrešljive. Ponujamo širok obseg delov, primernih za znamke, kot so Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony in Sennheiser. Kupite novo baterijo zdaj in polno uživajte v svoji glasbi, igri ali filmu.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.