Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

e-knjiga baterije & AC adapterji / polnilniki

Ali ste opazili, da se vaš eBralnik hitro izprazni? Potem zamenjajte baterijo in vaš eBralnik bo kot nov. Sedaj boste lahko svoj eBralnik uporabljali na dopustu, med potovanje ali doma na kavču brez pogostega polnjenja. Imamo široko izbiro baterij, adapterjev in drugih delov, ki so primerne za znamke eBralnikov, kot so Amazon, Kobo, Pocketbook in Bambook. Po zamenjavi baterije bo vaš eBralnik delal kot nov.

Sedaj boste lahko svoj eBralnik uporabljali na dopustu, med potovanje ali doma na kavču brez pogostega polnjenja. Imamo široko izbiro baterij, adapterjev in drugih delov, ki so primerne za znamke eBralnikov, kot so Amazon, Kobo, Pocketbook in Bambook. Po zamenjavi baterije bo vaš eBralnik delal kot nov.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

peter bašelj nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Becker Map Pilot baterija (900 mAh 3.7 V)
Splošno:
Zadovljen z izdelkom.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.