Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Električna orodja baterije & AC adapterji / polnilniki

Ali iščete baterijo, adapter ali nadomestni del za svoja orodja? Potem ste prišli na pravi kraj. Preverite širok obseg baterij in adapterjev, ki so primerni za znamke kot so Gardena, Makira, Bosch, Robomow in veliko drugih. Škoda bi bilo kupiti nova orodja, če lahko svojo trenutno opremo posodobite brez velikih stroškov. Zaradi visoke kakovosti naših baterij bodo vaša delovna orodja delovala kot nova in imele enako moč, kot prej.

Preverite širok obseg baterij in adapterjev, ki so primerni za znamke kot so Gardena, Makira, Bosch, Robomow in veliko drugih. Škoda bi bilo kupiti nova orodja, če lahko svojo trenutno opremo posodobite brez velikih stroškov. Zaradi visoke kakovosti naših baterij bodo vaša delovna orodja delovala kot nova in imele enako moč, kot prej.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Mnenja

Franc BANKO nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
DeWalt DW912 baterija (3000 mAh 12 V)
Splošno:
Hitri in odzivni.
O izdelku:
Izpolnili pričakovanja.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.