Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Plačilni terminal baterije & AC adapterji / polnilniki

Podjetnikom je pomembno, da so vsa plačila izvedena pravilno in tako hitro, kot je mogoče, brez izpraznjene baterije sredi plačila. Ali ste opazili, da je treba baterijo vašega plačilnega terminala zamenjati? Dajte mu novo moč z nakupom nove baterije. Opazili boste, da je vaš plačilni terminal kot nov. Spodaj boste našli vse znamke plačilnih terminalov, ki so med drugim primerne za znamke, kot so Ascom, Panasonic in VeriFone.

Ali ste opazili, da je treba baterijo vašega plačilnega terminala zamenjati? Dajte mu novo moč z nakupom nove baterije. Opazili boste, da je vaš plačilni terminal kot nov. Spodaj boste našli vse znamke plačilnih terminalov, ki so med drugim primerne za znamke, kot so Ascom, Panasonic in VeriFone.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.