Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Ura baterije & nadomestne baterije

Pogledate na uro in opazite, da narobe kaže čas. Se sliši znano? Baterije vaše ure so verjetno izpraznjene in jih je treba zamenjati. Na srečo lahko baterije svoje ure enostavno zamenjate. Če to storite, je pomembno, da izberete pravo znamko in vrsto baterije. Baterije za ure so tako imenovane gumbne baterije in vsebujejo številko z nekaj črkami in 3 ali 4 številkami. Zato si dobro oglejte katere baterije potrebujete ali stopite v stik z našo pomočjo uporabnikom za več podrobnosti. Ponujamo širok obseg baterij za vašo uro, ki so primerne za znamke kot so Apple, Fitbit, Fossil, Hugo Boss, Seiko in Garmin.

Se sliši znano? Baterije vaše ure so verjetno izpraznjene in jih je treba zamenjati. Na srečo lahko baterije svoje ure enostavno zamenjate. Če to storite, je pomembno, da izberete pravo znamko in vrsto baterije. Baterije za ure so tako imenovane gumbne baterije in vsebujejo številko z nekaj črkami in 3 ali 4 številkami. Zato si dobro oglejte katere baterije potrebujete ali stopite v stik z našo pomočjo uporabnikom za več podrobnosti. Ponujamo širok obseg baterij za vašo uro, ki so primerne za znamke kot so Apple, Fitbit, Fossil, Hugo Boss, Seiko in Garmin.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Mnenja

Silva Eöry nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Doro 6050 baterija (900 mAh 3.7 V)
O izdelku:
super, baterija dela tiptop
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.