Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Polnilna / Enkratna baterija

Ponujamo vse vrste baterij ter baterij za polnjenje, kot so celice gumbov, svinec-kislina baterije ali spajkalne baterije.

Ker imamo danes tako veliko količino prenosljivih naprav so dobre baterije postale nepogrešljive. Naš izbor proizvodov vključuje tudi navadne baterije, kot so AA ter AAA baterije. Vedno se prepričajte, da kupujete pravilno velikost, napetost ter prostornino. Na primer, ko kupujete baterijo za napravo, ki uporablja veliko energije, kot je kamera, je morda pametna izbira nakup vrste baterij, ki se lahko polnijo.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Mnenja

William Castle nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
5x GP A23 baterija
Splošno:
Excellent service.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.