Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Radijski nadzor baterije & AC adapterji / polnilniki

Vsi elektronski RC moduli uporabljajo baterije. Ponujamo baterije in druge dele za različne znamke daljinskega nadzora. Te baterije so bile zasnovane z namenom najboljše zmogljivosti vaše daljinsko nadzorovane naprave. Ali potrebujete novo baterijo za vaš daljinsko nadzorovan avto, čoln ali drugo napravo? Tukaj boste našli visoko kakovostne baterije, ki so primerne za opremo znamk, kot so Cavotec, Elca, Hetronic in Falard. Tako lahko svojo napravo uporabljate zunaj dolgo časa brez potrebe po polnjenju. Odkrijte naš širok izbor in naročite svojo baterijo na spletni v naši spletni trgovini.

Ponujamo baterije in druge dele za različne znamke daljinskega nadzora. Te baterije so bile zasnovane z namenom najboljše zmogljivosti vaše daljinsko nadzorovane naprave. Ali potrebujete novo baterijo za vaš daljinsko nadzorovan avto, čoln ali drugo napravo? Tukaj boste našli visoko kakovostne baterije, ki so primerne za opremo znamk, kot so Cavotec, Elca, Hetronic in Falard. Tako lahko svojo napravo uporabljate zunaj dolgo časa brez potrebe po polnjenju. Odkrijte naš širok izbor in naročite svojo baterijo na spletni v naši spletni trgovini.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.