Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Tablica baterije & AC adapterji / polnilniki

Tablice so kompaktne in lahke, zato jih je enostavno vzeti kamorkoli. Toda to pomeni, da mora baterija vaše tablice med potovanjem delovati dolgo. Naše visoko zmogljive baterije lahko vaši tablici zagotovijo dodatno energijo, ko potujete, in zagotovijo, da lahko delate, gledate filme ali igrate igrice dlje. Naše baterije so primerne za tablice podjetij, kot so Acer, Amazon, Apple, Samsung in Microsoft.

Toda to pomeni, da mora baterija vaše tablice med potovanjem delovati dolgo. Naše visoko zmogljive baterije lahko vaši tablici zagotovijo dodatno energijo, ko potujete, in zagotovijo, da lahko delate, gledate filme ali igrate igrice dlje. Naše baterije so primerne za tablice podjetij, kot so Acer, Amazon, Apple, Samsung in Microsoft.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Miran Hosner nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Soshine Premium univerzalna baterija Rapid Charger z zaslonom LCD
Splošno:
Zaenkrat vse najboljše ! Le tako naprej ...
O izdelku:
Vse O.K.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.