Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Omrežje baterije & AC adapterji / polnilniki

Dandanes si ne moremo predstavljati življenja brez interneta. Ne moremo več brez usmerjevalnika, modema ali mobilne dostopne točke. Za pravilno delujočo in zanesljivo omrežje je dobra baterija velikega pomena. Ponujamo veliko izbiro baterij, ki so primerne za omrežne naprave, kot so Cisco, Huawei, Mitsubishi in Alcatel. Tako boste imeli vedno hitro in varno internetno povezavo. Izberite znamko in vrsto naprave spodaj in si oglejte katere baterije so primerne za vašo omrežno napravo.

Ne moremo več brez usmerjevalnika, modema ali mobilne dostopne točke. Za pravilno delujočo in zanesljivo omrežje je dobra baterija velikega pomena. Ponujamo veliko izbiro baterij, ki so primerne za omrežne naprave, kot so Cisco, Huawei, Mitsubishi in Alcatel. Tako boste imeli vedno hitro in varno internetno povezavo. Izberite znamko in vrsto naprave spodaj in si oglejte katere baterije so primerne za vašo omrežno napravo.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Metod Mrak nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
JVC GZ-MC500E baterija (750 mAh 7.4 V, Črna)
Splošno:
velika izbira dobra dostava sprejemljiva cena
O izdelku:
zelo zadovoljen z izdelkom
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.