Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Optični bralnik črtnih kod baterije & AC adapterji / polnilniki

Baterije čitalcev črtnih kod se sčasoma iztrošijo in jih je treba zamenjati. Spodaj boste našli popoln pregled znamk čitalcev črtnih kod, ki jih ponujamo. Primerni so za znamke kot so Bluebird, Cino, Honeywell in Motorola. Na seznamu ne morete najti baterije ali vmesnika, ki ga iščete? Stalno delamo na povečanju naše ponudbe. Stopite v stik z našo pomočjo uporabnikom za več podrobnosti.

Spodaj boste našli popoln pregled znamk čitalcev črtnih kod, ki jih ponujamo. Primerni so za znamke kot so Bluebird, Cino, Honeywell in Motorola. Na seznamu ne morete najti baterije ali vmesnika, ki ga iščete? Stalno delamo na povečanju naše ponudbe. Stopite v stik z našo pomočjo uporabnikom za več podrobnosti.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.