Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Digitalni fotoaparat baterije & AC adapterji / polnilniki

Na žalost se baterije digitalnih fotoaparati s časom in uporabo iztrošijo. Če se to zgodi, jo boste morali bolj pogosto polniti. To je seveda zelo zoprno. Z novo baterijo boste lahko s svojo napravo uživali tako dolgo, kot ko je bila nova. Ali imate digitalni fotoaparat, ki ga je treba zamenjati?. Imamo vse vrste baterije in adapterjev, primernih za znamke, kot je Canon, HP, Nikon in Panasonic.

Če se to zgodi, jo boste morali bolj pogosto polniti. To je seveda zelo zoprno. Z novo baterijo boste lahko s svojo napravo uživali tako dolgo, kot ko je bila nova. Ali imate digitalni fotoaparat, ki ga je treba zamenjati?. Imamo vse vrste baterije in adapterjev, primernih za znamke, kot je Canon, HP, Nikon in Panasonic.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.