Baterije in pripomočki za več kot 200 000 različniih naprav!

  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Prodaja na BATTERUPGRADE: 10% popusta na vseh baterijah!

Imamo odlične novice za vas! Na vseh naših baterijah prodajo za orodja, pametne telefone, prenosnike, robotske kosilnice in številne druge priljubljene naprave. Ne čakajte predolgo, saj je zaloga omejena.

Izkoristite 10% popust s kodo kupona: Clearance10


 Priljubljene baterije na bateriji

Priljubljene baterije na bateriji

Ta teden dobite 10% popusta na BATTERUPGRADE!

Ta teden dobite 10% popusta na BATTERUPGRADE!

Ne glede na to, ali iščete novo baterijo za prenosnik, pametni telefon, kamero ali katero koli drugo elektronsko napravo, imamo vse. Z našo široko paleto vrhunskih baterij zagotavljamo, da vaše naprave vedno delujejo po najboljših močeh.

Med prodajo lahko uživate v fantastičnih popustih na vseh naših baterijah. Ne glede na to, ali želite nadgradnjo za svojo staro baterijo ali preprosto potrebujete rezervno, je to pravi čas za nakup. 10 -odstotni popust velja za vsak izdelek v naši spletni trgovini, tako da lahko dobite svoje najljubše baterije po zelo privlačnih cenah.

V bateriji Batured si vedno prizadevamo za zadovoljstvo strank in ponujamo samo najvišje kakovostne baterije. Naši izdelki so trpežni, zanesljivi in ​​zagotavljajo daljšo življenjsko dobo za vaše naprave. Z 10 -odstotnim popustom ne dobite le veliko, ampak tudi vlagate v prihodnost svoje elektronike.

Če želite izkoristiti to neverjetno ponudbo, preprosto dodajte želene baterije v svojo nakupovalno košarico in ob nakupu vnesite naslednjo kodo kupona: Clearance10. Popust bo samodejno uporabljen.

Ne čakajte več in izkoristite svojo priložnost med to prodajo v BATTERUPGRADE. Pridobite 10% popusta na vse baterije in dajte svojim elektronskim napravam spodbudo, ki si ga zaslužijo. Ne zamudite te fantastične priložnosti in danes nadgradite baterije!

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

MARJAN HABJAN nas je ocenil:
(4/5)
Izdelek:
BO-RMB-500_4000_LI-ION baterija (4000 mAh 14.4 V)
Splošno:
Zanesljivi, hitri.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • Že 18 let št. 1 specialist za baterije in adapterje
  • Več kot 1.000.000 strank

Vprašanja? Pošta na: info@BatteryUpgrade.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.