$

Business

Tehnologija

Kakovost

Baterije, ki jih nudi BatteryUpgrade.si so odlične kakovosti. Zaradi naših odličnih postopkov izdelovanja lahko nudimo baterije z višjo zmogljivostjo in kakovostjo od originalnih baterij mnogih naprav. Naše baterije so narejene iz najkvalitetnejših materialov in so elektronsko zaščitene proti prekomernemu polnjenju. Več o natančni uporabi svoje baterije lahko najdete na odsek kakovostiRazvojni prostori

Ne najdete baterije, ki jo iščete?
Nudimo tako baterije, ki jih imamo na zalogi, kot baterije po naročilu. Baterije po naročilu lahko dobavimo pri presenetljivo nizkem številu naročil. Prosimo, kontaktirajte nas za pogoje kupovanja po naročilu.

proizvodnja

Naši izdelki so proizvedeni po najvišjih standardih. Vsi izdelki se ustrezajo strogim zahtevam ISO9001, UL in CE. Poleg tega izdelki ustrezajo okoljskim standardom RoHS, ki veljajo od julija 2006.

Za nasvete in namige o uporabi in delovanju naših baterij kontaktirajte našega menedžerja poslovnih računov, ki vam bo pomagal pri vaši specifični situaciji.

Veliko splošnih podatkov lahko najdete na BatteryUniversity. BatteryUniversity nasveti za polnjenje vam pomagajo dobiti največ iz svoje baterije!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Preberite naša pravila uporabe piškotkov. Če uporabljate našo spletno stran predvidevamo, da se strinjate s pravili.

Strinjam se
X